Regie

Het begint met passie. Maar dat alleen is niet voldoende. Goede regie betekent inzicht hebben in hoe het spel gespeeld wordt. Op het veld én erbuiten. Jarenlange ervaring en een chronische sportverslaving helpen. Ze staan garant voor professionaliteit en constante kwaliteit. Factoren die ik vervolgens ook gebruik voor producties die helemaal niets met sport te maken hebben.

Voetbal

Eén van Neerlands belangrijkste sporten en één van mijn belangrijkste aandachtspunten. De eigen filosofie over het in beeld brengen van de wedstrijden zorgt al jaren voor een stabiele en professionele coverage.

Andere sporten

Door mijn achtergrond als leraar lichamelijke opvoeding ligt mijn hart en kracht bij sportregistraties. In de loop der jaren heb ik bijna alles wel een keer gedaan. Onder andere Atletiek, Badminton, Basketbal, Beachvolleybal, Biljarten Boksen, Darts, Hockey (o.a. EHL), Honkbal, Judo, Korfbal, Kunstrijden, Paardensport, Roeien, Schaatsen, Tennis, Volleybal, IJshockey staan inmiddels op mijn CV.

Overige TV programma’s

Deze kennis en ervaring worden natuurlijk automatisch gebruikt in producties die niets of indirect iets met sport te maken hebben.